Once upon a time…

Ooit, lang, lang geleden ontmoetten Michiel en Natasja elkaar tijdens een dansles op het Jacob van Liesveldt.

Jep, wij zijn middelbare-school-vriendje-en-vriendinnetje. In aanloop naar het jaarlijkse kerstgala op school konden alle leerlingen deelnemen aan danslessen op vrijdagmiddag. In eerste instantie dansten we allebei met een andere partner, maar toen Michiel zijn relatie uit ging zijn we samen gaan dansen. We groeiden steeds dichter naar elkaar toe en spraken ook buiten schooltijd af. Zo ontstond onze relatie.

Na de middelbare school verhuisde Michiel naar Utrecht voor een studie Rechten en Natasja zocht hem daar regelmatig op in de weekenden. Toen ook Natasja haar diploma had behaald ging zij studeren aan de Hogeschool Rotterdam, waar zij de Lerarenopleiding Engels VO deed. Halverwege haar studie verhuisde Natasja vanuit het ouderlijk huis naar een appartement aan de Clausstraat in Hellevoetsluis. Nadat Michiel zijn studie voltooid had trok hij al snel bij Natasja in.

Inmiddels wonen we nu bijna 8 jaar samen en is ons huishouden in 2013 uitgebreid met kattenbroertjes Ezio en Flex, en in 2017 is daar poes Penny bijgekomen.  Het enige dat nog ontbreekt is een hond, want dat wil Michiel toch wel heel erg graag!

In 2016 waren wij 10 jaar samen en dat vierden we in de Efteling. Hier vroeg Michiel Natasja ten huwelijk. Inmiddels zijn we meer dan 2,5 jaar verder en komt de bruiloft steeds dichterbij! 🙂