Locatie

Een bruiloft vereist een mooie locatie! Wij trouwen op 12 oktober 2018 bij Mereveld te Utrecht, een prachtige gerenoveerde boerderij met een warme en prettige uitstraling. Toen wij op 26 november 2017 voor het eerst bij Mereveld kwamen waren we eigenlijk meteen verkocht!

We hopen uiteraard dat jullie het ook een mooie plek vinden en dat we er samen een geweldige dag van kunnen maken. Hieronder vind je wat informatie over de locatie.


Adres Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

Website: www.mereveld.nl
Download hier vast de routebeschrijving (en print ‘m lekker ouderwets uit!).


Leuk om te weten
De boerderij Mereveld werd rond 1890 gebouwd. In 1938 kwam daar een klein café bij, dat een ontmoetingsplaats werd voor boeren op weg naar de markt. Steeds meer mensen ontdekten dit gezellige boerderijcafé in de prachtige omgeving. In de jaren zeventig verdween de veestapel en kwam er een feestzaal. Daar zijn inmiddels zijn al heel wat prachtige bruiloften en (feestelijke) bijeenkomsten gehouden. In de eigentijdse en sfeervolle ambiance is de rijke historie nog altijd voelbaar. Dat maakt Mereveld een unieke locatie voor uw bruiloft, conferentie, seminar en feest.

(Bron: www.mereveld.nl)