Dagje naar Düsseldorf. Of niet.

Gisteren was het dan zover! Mijn vrijgezellenfeestje. Met collega-vriendinnetjes Roos en Bouchra had ik een dagje Düsseldorf gepland, lekker shoppen en even weg uit de hectiek van de eerste weken school. Ik zou rijden en dus appte ik vrijdagmiddag: ‘hoe laat zal ik jullie ophalen en waar?’ Ik kreeg terug: ‘We gaan iets anders doen. Zorg dat je om 11.00u klaarstaat. Verdere instructies volgen.’  Oeh..spannend!

Natuurlijk had ik wel een beetje verwacht dat we niet naar Düsseldorf zouden gaan, maar ik hield de schijn op en zij natuurlijk ook!

Zaterdagochtend, 11.00u. Er wordt aangebeld. ‘Hallo?’, ‘Hoi! Lotte hier! Ik kom je ophalen.’. Nou, leuk!! Lotte nam me mee naar Rotterdam, waar we met Bouchra en Roos lekker gingen brunchen. De rest van de dag was volgepland met heel veel gezelligheid en ik vind het dan ook veel leuker om dit mondeling te vertellen, in plaats van op deze blog! 🙂

Hieronder een foto van het hele gezelschap. Meiden, bedankt, het was een supergezellige dag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *