Kennismaken met de ambtenaar

Op maandag 17 september reden we naar het Van der Valk hotel bij Vianen om daar de ambtenaar te ontmoeten die op 12 oktober ons huwelijk zal sluiten.

Onder het genot van een kop koffie maakten we kennis met een hele vriendelijke meneer met de naam Jos. We wisten niet goed wat we moesten verwachten en hoe formeel het gesprek zou zijn, maar dit viel alles mee. We spraken de ceremonie door en Jos stelde ons heel veel vragen: hoe we elkaar hebben leren kennen, hoe lang we al samen zijn, hoe het huwelijksaanzoek ging, waarom we in Utrecht trouwen, etc. Ook spraken we over onze getuigen, onze familie en de gasten die bij de ceremonie aanwezig zullen zijn.

Na ruim een uur namen we weer afscheid, met als huiswerk dat we ons verhaal apart van elkaar nog eens naar hem zouden opsturen. Zo krijgt hij een beter beeld van wie wij zijn en hoe hij de ceremonie invulling kan geven.

Weer een stapje dichter bij de bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *