Onze wegen scheiden.

Die van de printer en mij dan. De afgelopen dagen merkte ik dat we steeds vaker ruzie kregen en op een gegeven moment is de liefde dan over. Als ik – eigenlijk heel vriendelijk – een opdracht via m’n laptop naar de printer stuur, dan is het toch niet teveel gevraagd om die opdracht dan uit te voeren? Zonder te zeuren dat het papier op is (wat gewoon een leugen is), zonder het papier scheef te trekken, zonder ‘opeens’ niet dubbelzijdig te kunnen printen, en zonder te melden dat je ‘opeens’ offline bent? Tot zover mijn relatie met de printer.

Onze uitnodigingen zijn vandaag op de post gegaan! Van de week kregen we al een pakketje binnen van de drukker. Hierin zaten de trouwkaarten voor de daggasten en de avondgasten. Zelf zou ik wel op zoek gaan naar mooie wit parelmoeren enveloppen. Foutje. Die zijn nergens te krijgen. Dus die ook maar bij de drukker besteld en gelukkig waren ze er heel snel!

Onder af en toe snuffen en niesen (1 week lesgeven en hup, verkouden, heerlijk beroep heb ik 🙂 ) vouwden we de kaarten, de brief van ceremoniemeester Jeroen en de RSVP kaarten tot een geheel. Netjes in de envelop, adressticker erop en nog even een maffe foto maken bij de brievenbus. Zie onder. Super charmant. Maar het paste gewoon niet.

Oh ja, mocht je je afvragen waarom er een nummertje op je RSVP kaart staat, dat zit zo: we hebben een mooi lijstje waarop we alle genodigden hebben genummerd (bij ons ben je geen nummer, maar je hebt er wel een!). Iedere RSVP kaart heeft een nummer, zodat, mocht je vergeten je naam op de kaart te noteren, wij toch weten bij wie de kaart hoort. Handig trucje van Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *