LastPak

Trouwpak uitzoeken.

Ik moet bekennen dat ik er aardig tegenop kijk. Wéér een smak geld uitgeven voor de bruiloft.

Gelukkig is een pak wel iets dat ik vaker kan gaan gebruiken, in tegenstelling tot een trouwjurk. Dus: kiezen voor een modulaire opbouw: jasje en broek die flexibel bij verschillende overhemden passen en dan op de trouwdag een giletje eronder. Kan ik het later bij trainingen ook nog eens gebruiken.

Wat dat betreft ben ik blij dat we in oktober trouwen! Afgelopen jaar waren we bij een bruiloft in mei. Temperatuur: 25-30 graden. De ceremonie speelde zich buiten af rond een uur of 4. Goed plan. Mooie omgeving wel.

Maar ja. Dat pak. Je dacht dat bruiden het zwaar hadden met hun jurk?

Wacht even.

Let op – van onder naar boven.

T-shirt – Overhemd – Gillet – Jasje (en eventueel das)

Pfff.

Wat zal die bruidegom gezweet hebben!

Zelf hoop ik dus op een temperatuur van tussen de 15-20 graden. Dan kan ik nog enigszins ademen. Zou fijn zijn.

Want ja, het blijft een (last)pak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *