Diamonds are a girl’s best friend 💍

Wedding rings: check! Vandaag zijn we op jacht geweest naar een mooie set trouwringen. Bij juwelier nr. 1 keken we even in de etalage en vroegen we binnen of we wat trouwringen konden bekijken. De dame van de winkel liet ons alleen de ringen zien die we hadden aangewezen en liet verder niet echt blijken dat ze graag twee dure ringen wilde verkopen. En dus lieten we haar verder maar met rust en liepen we naar juwelier nummer 2. Hier werden keken we ook wat in de glimmende vitrines en zagen we hier en daar wel wat mooie ringen. Na een vriendelijke ‘Goedemiddag, kan ik u misschien ergens mee helpen’ en een fijne glimlach van een verkoopster, lieten we weten dat we op zoek waren naar mooie trouwringen.

De jongedame in kwestie bood ons een drankje en een stoel aan en toverde vervolgens allerlei lades met de meest uiteenlopende ringen tevoorschijn. Nadat ze een beetje een idee had van wat wij allebei wilden, liet ze ons op een tablet zien dat we sommige ringen ook geheel konden customizen, dat was tof! Geelgoud, witgoud, roodgoud, zilver, met diamant, zonder diamant, met gravure, zonder gravure, alles kon! Samen ontworpen we een set ringen die geen dedicated trouwringen zijn, maar wel heel mooi bij elkaar passen. Michiel wilde in eerste instantie graag een ring van titanium, maar omdat laagjes goud daarop geen lang leven beschoren zijn koos hij uiteindelijk voor een combinatie van witgoud en goud. Ook mijn ring is vervaardigd uit witgoud en geelgoud, maar heeft een extraatje in de vorm van 5 kleine diamanten. Can’t wait to wear it!

Behulpzaam als Michiel is ging hij natuurlijk ook nog even in op de enigszins onhandige manier waarop de verkoopster omging met de tablet. Zij gaf aan niet zoveel te snappen van de Samsung-tablet, aangezien ze zelf vooral met Apple werkt. Feest voor Michiel als Apple-hater! xD En dus legde hij even uit dat je een volledig aangepaste ring gewoon naar jezelf (of de klant) kunt mailen, dat je ‘m via socials kunt delen en dat je brides-to-be lekker kunt maken door hen de ontworpen ring meteen op Pinterest te pinnen. Wie weet haalt ‘ie er nog een training of tablet-cursus uit bij de juwelier… 🙂

Uiteindelijk liepen we tevreden de winkel uit met de ontwerpen van onze ringen in onze mailbox. We zouden nog even gaan nadenken over de prijs, maar eigenlijk hadden we onze beslissing al gemaakt. De levertijd is ongeveer 3 weken, dus we moeten nog even geduld hebben.

~N~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *